Lördagskväll

Lördagskväll i Sverige där många av oss är mycket berörda av det som händer i Ukraina. Så även vi som ni säkert förstår.

Nära gränsen till Ukraina ligger Château de Purcari, en av de vingårdar som vi samarbetar med i Moldavien. De har just nu öppnat upp sin vingård för de som flyr från Ukraina.

Vi delar här en text som de riktat till det ukrainska folket:

”Kära ukrainare, det är väldigt svårt för oss att föreställa oss dramatiken som ni grannar står inför. Att lämna sitt land och sitt hem bakom sig. Solidaritet i dessa stunder är mer än nödvändigt, det är en plikt, men också det människovärde som förenar oss.

Kära ukrainare, vi känner djupt och lever med er det i det fruktansvärda drama ni går igenom, och vi är redo att hjälpa er. Vi välkomnar er med öppet hjärta på Château de Purcari, där kollegorna tar hand om dig och allt du behöver i dessa utmanande tider.

Kära ukrainare, vi vet att ni behöver mer stöd nu än någonsin tidigare. Och vi vet att förnuftet och freden kommer att råda, det är vår fasta övertygelse.

Vi står med er. Räkna med oss!”Är du över 25 år?

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år